Sainte Pulchérie’de Fransız Moda Rüzgarı Esti

Beymen, Civan ve Davet Çok Elbisem Yok markalarının Fransız esintileri taşıyan 2018 ilkbahar/yaz koleksiyonları 14 Nisan Cumartesi günü Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nde düzenlenen bir defile ile modaseverlerin beğenisine sunuldu.

Hayata geçirdiği sanatsal ve kültürel projelerde her zaman yaratıcılığı, çokkültürlülüğü ve estetizmi esas alan Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, görkemli binasında “Mode à la française” (Fransız Stili Moda) adlı defileye ev sahipliği yaptı.

Üç markanın toplamda 30 look olarak sunuduğu defilenin koreografisini Özgün İnanç Gülle üstlendi. Fransız kültürünün ayrılmaz bir parçası haline gelen moda ve tasarım, zarafetin anahtar kelimeye dönüştüğü defilede okulun neo-klasik mimarisiyle desteklendi. Markaların defile konseptleri ise aşağıdaki gibi belirlendi:

• Beymen – “Beymen seçkisi ile Fransız markalar”
  • Civan – “Civan, Fransız zarafetini kutlama giysilerine yansıttı”
  • Davet Çok Elbisem Yok – “DCEY ile rüyaları süsleyen balo elbiseleri”

Okulumuz tasarım kulübü öğrencileri defilenin podyum arkasında koreograf Özgün İnanç Gülle ile birlikte çalışma imkanı yakaladılar. Ayrıca DCEY’in yaratıcıları ve aynı zamanda 2004 mezunlarımız Eda ve Seda Yenigün markalarının yeni koleksiyonundan bir seçkiyi okullarında sergileme mutluluğunu yaşadılar.

Beymen, Civan ve Davet Çok Elbisem Yok markalarının katkılarıyla gerçekleşen defileyi izlemeye Derin Mermerci ve Ayşe Kucuroğlu gibi moda ve tasarımla özdeşleşmiş isimler geldi. Birbirinden özel kıyafetlerin sergilendiği defilenin ardından Fransız mutfağından lezzetlerin sunulduğu bir kokteyl verildi.

Modayı ve eğitimi buluşturan bu özel etkinliğin hayata geçirilmesinde emekleri geçen Özgün İnanç Gülle, Ayten Danışman, Eda ve Seda Yenigün, Bahar Gözkün ve Kerem Küçükgürel’e yürekten teşekkürlerimizi sunarız.